Auto Poetsen

Ramen reinigen
Alle ramen, alsmede de spiegels worden streeploos gereinigd.

Deurrubbers invetten Alle rubbers worden ingevet, zo wordt uitdrogen voorkomen. Ook zullen de rubbers tijdens vorst niet vast vriezen.

Kunststof delen beschermen
Alle harde kunststof delen aan de buitenzijde van de auto worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd. Ons product is niet vettig en trekt echt in het kunststof. Het product heeft een uitermate goede hechting en blijft lang zitten.

Losweken van vuiligheid
De vervuiling op wielen, wielkasten en dorpels is erg hardnekkig. Door onze vakkennis en hoogstaande producten krijgen wij deze delen tot in de puntjes schoon.

Binnenkant auto:

Dashboard reinigen en op kleur brengen
Al het kunststof in het interieur wordt gereinigd en behandeld met een dash-fresh. Dit product zorgt er voor dat het dashboard er als nieuw uitziet maar tegelijk niet een vettige glans heeft.

Compleet schoonzuigen
Alle losse vuiligheid wordt weggezogen, met behulp van perslucht worden ook de hoekjes en gaatjes meegenomen. Bij een opklapbare achterbank vergeten we natuurlijk niet om ook hieronder te zuigen.

Kofferruimte compleet behandelen
De hele kofferruimte wordt gereinigd. Al het kunststof wordt op kleur gebracht, we gaan zover dat we zelfs het reservewiel meenemen als die in de kofferruimte aanwezig is.

Deursponningen reinigen
Alle vetaanslag wordt weggespoten uit de deursponningen en de lak wordt op glans gepoetst.

Extra interieur reinigingspakket
Dit is voor zwaar vervuilde interieurs. We reinigen de bekleding en de vloer, en we kunnen de hemelbekleding reinigen zodat zelfs nicotine aanslag nagenoeg helemaal verdwijnt. Uw interieur is weer helemaal fris en vlekken zijn verdwenen.

*Voor prijsopgave kunt u bellen of direct het offerte formulier invullen