Autoruit Tinten

Autoruit Blinderen
Autoruit tinten oftewel window tinting is hip! Niet alleen voor tuning auto’s maar ook voor gezins auto’s en bedrijfswagens. De folie geeft uitstraling, privacy en warmtewering. Dit laatste is erg praktisch als u belangrijke bagage en/ of een baby vervoerd. Een baby kan moeilijk een zonnebril op en kan slecht tegen fel zonlicht en warmte. Folie op uw autoramen is veilig!

Bij een zijdelingse aanrijding wordt dankzij de folie het glas bij elkaar gehouden! Zonder folie zou het kapotte glas tussen uw gezicht en de airbags komen, met gezichtsverminking of blindheid tot gevolg…

Wij halen de draairamen eruit, tinten deze en vijlen deze dan af bij de rand, zo is er geen blanke rand meer te zien en is de kans dat de folie los laat nihil. Het laten blinderen / tinten van uw autoruiten hangt af van het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen. Doorgaans duurt dit proces tussen de 2 en de 3 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u bij ons wachten tot uw autoruiten getint zijn. Tussentijds gebruik maken van ons WIFI netwerk of internet is mogelijk. Als het blinderen van uw auto langer dan 3 uur duurt dan kunt u indien beschikbaar gebruik maken van een gratis leenauto. U krijgt bij aflevering een certificaat die u bij een evt. controle van de overheid kunt overhandigen. Ook voor de voor portieruiten hebben wij de folie die binnen de wetgeving past. Wij geven u graag advies over autoglas folies en de diversen tinten.

Waarom ruiten blinderen?

- Bescherming tegen uv-straling 99%
- Minder warmte in de auto
- Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN12600)
- U personaliseert de uitstraling van uw auto.
- Het ruitfolie die wij gebruiken is zon- en warmte werend.
- Meer rust voor uw ogen en dus veiliger op de weg.
- Meer privacy.
- Uw waardevolle spullen blijven uit het zicht.
- Ruitfolie werkt inbraak vertragend.

Wettelijke norm

De wettelijke norm, op Europees niveau vastgesteld, is nog steeds dat de lichtdoorlating van de voorste draairamen 70%. dient te bedragen, de Autofabrikanten en autoglasproducenten houden hier dus rekening mee. Auto's moeten voldoen aan de wettelijke Europese norm zoals hier boven staat omschreven. Het RDW controleert of de voertuigen hier aan voldoen. De KLPD heeft slechts een richtlijn uitgezet voor auto's die reeds op de openbare weg zijn toegelaten en voorzien zijn van raamfolie op de voorste draairamen en voorruit. Om niet alsnog bezwaarschriften tegen bekeuringen te krijgen dat de meting en de correctheid daarvan in twijfel wordt getrokken, is door het OM een ruime marge ingesteld; de minimale licht-doorlaatbaarheid van de voorste draairamen dient minimaal 50% te zijn (van het getinte (of blanke) raam met raamfolie samen). Om te kunnen bepalen wat de lichtdoorlating is van een rondrijdende auto met getinte zijramen, is de KLPD overgegaan tot aanschaf van de inmiddels bekende "Tintman".

Auto Wrappen

Carwrapping is goedkoper dan het opnieuw spuiten van uw auto en heeft als voordeel dat de originele kleur van uw auto intact blijft.

Hoe gaat carwrapping in zijn werk? Carwrappen is het inpakken van uw auto met een hoogwaardige gegoten vinyl. Deze folie word voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. U kunt uw auto in een effen kleur carwrappen, zowel mat als glas. Daarnaast kunnen we uw auto ook carwrappen in een hippe print.

Voordat we de auto gaan carwrappen maken we hem eerst vetvrij. De grote oppervlakken zijn het makkelijkst om te beplakken. Kleinere oppervlakken, randen, naden en bochten nemen meer tijd in beslag. Dit moet heel secuur gebeuren. Om de bolle vlakken strak te krijgen verhitten we de folie zodat deze flexibeler wordt. Wij zorgen voor topkwaliteit carwrapping zodat uw auto niet te onderscheiden is van een gespoten auto. Daarom demonteren we eerst de lampen, grill en handgrepen zodat de carwrap mooi doorloopt. Nadat de auto voorzien is van de carwrap plaatsen we de onderdelen weer terug en ziet uw auto er totaal anders uit.

Carwrapping hoeft niet permanent te zijn. De lijmlagen die gebruikt worden bij carwrapping zijn onschadelijk voor de lak van uw auto. Na het verwijderen van de carwrap ziet uw auto er weer uit zoals voor de carwrap.

*Top kwaliteit *Vele kleuren mogelijk *Zowel mat als glanzend *Vele combinaties mogelijk *Geschikt voor de wasstraat

Autoruit Vervangen

Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Elke ruit wordt voorzien van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Cartintcenter werkt met een hoogwaardig origineel lijmsysteem wat direct uit de fabriek komt van uw merk auto. Zo is uw auto optimaal beschermd.

Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

Zijruit en achterruit vervangen
Niet alleen de voorruit van uw auto kan beschadigd zijn. Cartintcenter vervangt ook snel en eenvoudig zijruiten en achterruiten.

Zonder zorgen uw zijruit of achterruit vervangen
Wanneer uw zijruit of achterruit is vervangen en u bent verzekerd tegen ruitschade hoeft u niets te regelen met de verzekerings- of leasemaatschappij. Cartintcenter zorgt voor de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Vanaf WA+ is het vervangen van uw autoruit geheel GRATIS!

Reparatie
Wij voeren ook reparaties uit aan sterretjes van uw autoglas, tijdelijk kunnen we ook voorkomen dat het sterretje groter wordt.

Auto Poetsen

Ramen reinigen
Alle ramen, alsmede de spiegels worden streeploos gereinigd.

Deurrubbers invetten Alle rubbers worden ingevet, zo wordt uitdrogen voorkomen. Ook zullen de rubbers tijdens vorst niet vast vriezen.

Kunststof delen beschermen
Alle harde kunststof delen aan de buitenzijde van de auto worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd. Ons product is niet vettig en trekt echt in het kunststof. Het product heeft een uitermate goede hechting en blijft lang zitten.

Losweken van vuiligheid
De vervuiling op wielen, wielkasten en dorpels is erg hardnekkig. Door onze vakkennis en hoogstaande producten krijgen wij deze delen tot in de puntjes schoon.

Binnenkant auto:

Dashboard reinigen en op kleur brengen
Al het kunststof in het interieur wordt gereinigd en behandeld met een dash-fresh. Dit product zorgt er voor dat het dashboard er als nieuw uitziet maar tegelijk niet een vettige glans heeft.

Compleet schoonzuigen
Alle losse vuiligheid wordt weggezogen, met behulp van perslucht worden ook de hoekjes en gaatjes meegenomen. Bij een opklapbare achterbank vergeten we natuurlijk niet om ook hieronder te zuigen.

Kofferruimte compleet behandelen
De hele kofferruimte wordt gereinigd. Al het kunststof wordt op kleur gebracht, we gaan zover dat we zelfs het reservewiel meenemen als die in de kofferruimte aanwezig is.

Deursponningen reinigen
Alle vetaanslag wordt weggespoten uit de deursponningen en de lak wordt op glans gepoetst.

Extra interieur reinigingspakket
Dit is voor zwaar vervuilde interieurs. We reinigen de bekleding en de vloer, en we kunnen de hemelbekleding reinigen zodat zelfs nicotine aanslag nagenoeg helemaal verdwijnt. Uw interieur is weer helemaal fris en vlekken zijn verdwenen.

*Voor prijsopgave kunt u bellen of direct het offerte formulier invullen