Autoruiten blinderen

Autoruiten blinderen bij Cartintcenter!

Autoruiten blinderen? rijd naar het vakbedrijf Cartintcenter in Utrecht. Cartintcenter is het vakbedrijf dat verstand heeft van autoruiten blinderen. Autoruiten blinderen zorgt voor een optisch toegevoegde waarde voor personen- of bedrijfsauto en zorgt daarnaast voor een zon- en warmtewerend effect. Dankzij de nodige ervaring en kennis weten de experts van Cartintcenter elk autoraam perfect en strak te blinderen zonder enige oneffenheden.

Autoruiten blinderen, verschillende tinten

Het vakbedrijf Cartintcenter maakt tijdens het blinderen van autoruiten gebruik van vier verschillende tinten folie; 05,15,20,35 en 70 procent De folie die gebruikt wordt voor het autoruiten blinderen is van een perfecte kwaliteit dat krasvrij is en niet loslaat. Cartintcenter maakt tijdens het blinderen van autoruiten alleen gebruik van folie dat voldoende licht doorlaat en volgens de Europese wetgeving is toegestaan. Na het blinderen van de autoruiten krijgt u een certificaat mee met hierop de waarden van de lichtdoorlating dat u kunt overhandigen tijdens een eventuele controle van de KLPD.

Autoruiten blinderen, strak uitgevoerd en scherp geprijsd

Autoruiten blinderen wordt toegepast door de experts van Cartintcenter op een uiterst vakkundige manier tegen een scherp tarief. Het proces 'autoruiten blinderen' neemt ongeveer 2 a 4 uur in beslag. Dit is afhankelijk van het type auto en uiteraard van het aantal ruiten dat geblindeerd moet worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat?

Klikt u dan op de autoruiten blinderen offerte knop of bel naar 06 84 30 00 80