Specialist in ramen blinderen

Autoruit Tinten

Wij halen de draairamen eruit, tinten deze en vijlen deze dan af bij de rand, zo is er geen blanke rand meer te zien en is de kans dat de folie los laat nihil. Doorgaans duurt dit proces tussen de 2 en de 3 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u bij ons wachten tot uw autoruiten getint zijn. In de tussentijd kunt u gebruik maken van ons WIFI netwerk. Als het blinderen van uw autoramen langer dan 3 uur duurt dan kunt u indien beschikbaar gebruik maken van een gratis leenauto. U krijgt bij aflevering een certificaat die u bij een evt. controle van de overheid kunt overhandigen. Lees meer...

Autoramen blinderen: de regels

Cartintcenter blindeert alle ramen volgens de de laatste voorschriften. Wij zorgen er altijd voor dat de blindering geen enkele belemmering vormt bij de (jaarlijkse) APK. Een van de wettelijke eisen is dat de voorruit en de ruiten van de voorportieren altijd een lichtdoorlaatbaarheid moeten hebben van minimaal 55 procent. De achterzijruiten en de achterruit mogen een lagere lichtdoorlatendheid hebben als de auto links en rechts een buitenspiegel heeft. Lees meer..

Ultra-Blue-Chameleon-folie

Ultra Blue Chameleon folie

Geef je auto een luxe en exclusieve uitstraling met Ultra Chameleon raamfolie. De folie geeft een kameleon-effect door de veranderende kleur bij verschillende kijkhoeken en weersomstandigheden.

Voordelen van Ultra Chameleon folie

Naast dat het er natuurlijk heel gaaf uit ziet, heeft het blinderen van je voorruit met Ultra Chameleon autoraam folie nog 2 andere grote voordelen: de folie is 70% licht doorlatend en 80% hitte werend. De folie voldoet volledig aan de wetgeving omtrent getint glas. Lees meer..

Autoruit Vervangen

Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Elke ruit wordt voorzien van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Cartintcenter werkt met een hoogwaardig origineel lijmsysteem wat direct uit de fabriek komt van uw merk auto. Zo is uw auto optimaal beschermd. Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie.Lees meer..

Auto Wrappen

Carwrapping is goedkoper dan het opnieuw spuiten van uw auto en heeft als voordeel dat de originele kleur van uw auto intact blijft.

Hoe gaat carwrapping in zijn werk? Carwrappen is het inpakken van uw auto met een hoogwaardige gegoten vinyl. Deze folie word voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. U kunt uw auto in een effen kleur carwrappen, zowel mat als glas. Daarnaast kunnen we uw auto ook carwrappen in een hippe print.

Voordat we de auto gaan carwrappen maken we hem eerst vetvrij. De grote oppervlakken zijn het makkelijkst om te beplakken. Kleinere oppervlakken, randen, naden en bochten nemen meer tijd in beslag. Dit moet heel secuur gebeuren. Om de bolle vlakken strak te krijgen verhitten we de folie zodat deze flexibeler wordt. Wij zorgen voor topkwaliteit carwrapping zodat uw auto niet te onderscheiden is van een gespoten auto. Daarom demonteren we eerst de lampen, grill en handgrepen zodat de carwrap mooi doorloopt. Nadat de auto voorzien is van de carwrap plaatsen we de onderdelen weer terug en ziet uw auto er totaal anders uit.

Carwrapping hoeft niet permanent te zijn. De lijmlagen die gebruikt worden bij carwrapping zijn onschadelijk voor de lak van uw auto. Na het verwijderen van de carwrap ziet uw auto er weer uit zoals voor de carwrap.

*Top kwaliteit *Vele kleuren mogelijk *Zowel mat als glanzend *Vele combinaties mogelijk *Geschikt voor de wasstraat