Over Cartintcenter

Cartintcenter is sinds 1999 gespecialiseerd in het blinderen en donker tinten van autoramen /ruiten van zowel personenauto's als bedrijfswagens. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van blinderen zijn we in staat om bijna elke autoruit op een perfecte wijze te tinten. Onze experts zijn in staat om elke bolle achterruit en voorruit uit een stuk te tinten.

Mag ik folie of coating aanbrengen op mijn autoruiten?

Cartintcenter blindeert alle ramen volgens de de laatste voorschriften. Wij zorgen er altijd voor dat de blindering geen enkele belemmering vormt bij de (jaarlijkse) APK. Een van de wettelijke eisen is dat de voorruit en de ruiten van de voorportieren altijd een lichtdoorlaatbaarheid moeten hebben van minimaal 55 procent. De achterzijruiten en de achterruit mogen een lagere lichtdoorlatendheid hebben als de auto links en rechts een buitenspiegel heeft. Op de website van de Rijksoverheid kunt u hierover meer lezen

Garantie

Met onze vakkundige manier van werken en het gebruik van kwalitatief goede krasvaste folies kunnen we u een mooi en langdurig resultaat bieden. Wij geven een garantie van maarliefst 10 jaar op de tintfolie en geleverd werk.

Snelle levering

Uw auto kan binnen enkele uren worden geblindeerd. Dit is afhankelijk van merk en type. U kunt ondertussen bij ons wachten en van een lekker kopje koffie of thee genieten - of anders kunnen wij u ook bellen als de auto gereed is.

Bekijk hieronder onze portfolio, wilt u meer recente foto’s bekijken? Bezoek dan onze facebook of Instagram pagina