Raamfolie auto ruit

Bent u op zoek naar raamfolie voor uw auto? Auto raamfolie kan gebruikt worden om uw auto te blinderen. Het laten aanbrengen van raamfolie op uw auto brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste kunt u van meer privacy genieten als u in uw auto zit. Het is immers moeilijker voor de buitenwereld om door uw ramen naar binnen te kijken. Ten tweede zorgt het raamfolie ervoor dat de warmte beter buiten de auto wordt gehouden. Ten derde kunt u auto raamfolie laten aanbrengen omdat u vindt dat uw auto vanwege de tint van het raamfolie mooier wordt. U kunt bij ons kiezen uit verschillende tinten, met diverse percentages lichtdoorlaatbaarheid. Daarbij geldt dat hoe lager het percentage is, hoe minder licht het raamfolie in uw auto doorlaat. Wilt u meer weten over onze auto raamfolie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze bij Cartintcenter

Voordat we het raamfolie op uw auto aanbrengen dient u eerst een tint te kiezen die u mooi vindt. Het aanbrengen zelf van raamfolie op een auto is vakwerk en moet door iemand met ervaring gedaan worden. Het op de juiste manier aanbrengen verzekert u namelijk van een goede levensduur. Bij Cartintcenter kunnen onze medewerkers op precieze en secure wijze het raamfolie aan de binnenkant van uw autoruiten plaatsen. Daarvoor hebben we onze werkplek zo ingericht dat we de kwaliteit kunnen waarborgen bij het aanbrengen van raamfolie op uw auto. We zorgen ervoor dat onze werkplaats schoon blijft om zo stof te weren, aangezien auto raamfolie daar gevoelig voor is.

Car wrapping

Cartintcenter doet naast het aanbrengen van raamfolie op uw auto ook aan car wrapping. Car wrapping is het voorzien van een auto met wrapolie of stickers. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw auto compleet naar eigen voorkeur veranderen! Wij bieden u een ruime keuze in kleuren en structuren. Voordeel van car wrapping is dat het betaalbaarder is dan uw auto in een andere kleur laten spuiten. Ook biedt het bescherming tegen de autolak. Daarnaast kunt u altijd de car wrap weer laten verwijderen als u de oude kleur van uw auto terug wilt.

Contact opnemen