Ramen tinten in De Meern

Het tinten van uw ramenramen creëert een chique en stoere uitstraling daarnaast versplintert het raam niet bij een aanrijding. Kiest u er voor om uw autoramen te laten tinten kies er dan voor om uw ramen te laten tinten door de Cartintcenter. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met enkel echte specialisten in dienst. Ramen tinten vraagt immers om vakkundige montage. Met onze hoge kwaliteit materialen kunt u gegarandeerd jaren vooruit! Wij kunnen goed op de prijs concurreren omdat wij alles in eigen beheer doen. Laat uw ramen tinten in De Meern door Cartintcenter!

Ramen tinten in De Meern ; vakkundig door Cartintcenter

Blindeer Koning levert topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Wat kunt u verder van ons verwachten?:

• Professionele service; • Snel beschikbaar, soms al dezelfde dag; • Flexibiliteit; • 6 dagen per week geopend, zelfs in de avonduren; • Levenslange garantie.

Wij werken enkel met de beste producten van de beste merken zoals Suntek, Avery Dennison en 3M. Alle raamfolies zijn kras bestendig en zijn verkrijgbaar in diverse tinten. Daarnaast bieden wij ook folies voor de voorportieren, die de juiste hoeveelheid licht doorlaten. Neem gerust contact op met Cartintcenter en laat u adviseren!

Uw ruiten tinten voor meer veiligheid

Autoramen tinten zorgt voor meer veiligheid. Bij een ongeluk zal de ruit niet versplinteren, omdat het bijeen wordt gehouden door het folie. Daarnaast heeft de raamfolie het effect van een zonnebril waardoor u beter bent beschermd tegen zonlicht. De raamfolie weert 99% van de uv-straling, waardoor uw huid beter beschermd is tegen de uv-straling. Ook is de kans op diefstal / inbraak minder omdat uw eigendommen slecht zichtbaar zijn en uw autoramen steviger zijn door de raamfolie. Door de warmte werende werking van de raamfolie bespaart u een hoop brandstof, doordat de airco minder hard hoeft te werken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u ook genieten van bovenstaande voordelen? Laat dan uw ramen tinten in De Meern door Cartintcenter! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan 6 dagen per week tot uw beschikking, zelfs in de avonduren!