Ramen tinten in Rotterdam

Wilt u meer veiligheid creëren en uw auto daarnaast voorzien van een chique en mooie uitstraling? Kies er dan voor om uw ruiten te laten tinten door Cartintcenter. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met enkel echte specialisten in dienst. Ramen tinten vraagt immers om vakkennis, deskundigheid en ruime ervaring. Met onze hoogwaardige folies kunt u gegarandeerd een flink aantal jaren vooruit! En omdat wij alles in eigen beheer doen, leveren we altijd zeer scherpe prijzen. Laat uw ramen tinten in Rotterdam door Cartintcenter!

Ramen laten tinten; vakkundig & goedkoop bij Cartintcenter

Cartintcenter levert topkwaliteit tegen betaalbare tarieven. Wat kunt u verder van ons verwachten?:

• Professionele service;
• Snel beschikbaar, soms al dezelfde dag;
• Flexibiliteit;
• 6 dagen per week geopend, zelfs in de avonduren;
• Levenslange garantie.

En natuurlijk werken wij enkel met de beste producten van de beste merken, onder andere Johnson Windowfilm, Suntek en Hexis. Alle raamfolies zijn voorzien van een kras vaste laag en zijn verkrijgbaar in diverse tinten. Daarnaast bieden wij ook folies voor de voorportieren , die de juiste hoeveelheid licht doorlaten. Neem gerust contact met Cartintcenter op en laat u adviseren!

Uw ramen tinten voor meer veiligheid

Raamblindering zorgt voor meer veiligheid. Bij een ongeluk zal het raam bijvoorbeeld niet versplinteren, omdat het bijeen wordt gehouden door het folie. Daarnaast heeft raamfolie een reducerend effect tegen zonlicht. Dat resulteert erin dat uw huid beschermt wordt tegen uv- straling en u niet langer last heeft van zichtirritaties bij laagstaande zon. Ook is er een kleinere kans op diefstal, omdat uw eigendommen minder zichtbaar zijn en uw autoramen steviger zijn. Tot slot bespaart u op brandstof. Door het reducerende effect zult u namelijk uw airco minder gebruiken.

Vrijblijvende offerte aanvragen​

Wilt u ook genieten van bovenstaande voordelen? Laat dan uw ramen tinten in Rotterdam door Cartintcenter! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan 6 dagen per week tot uw beschikking, zelfs in de avonduren!

Contact opnemen