Ultra-Blue-Chameleon-folie
WhatsApp Image 2022-04-16 at 3.23.31 PM

Ramen blinderen van je auto?

Met Ultra Blue Chameleon folie

Geef je auto een luxe en exclusieve uitstraling met Ultra Chameleon raamfolie. De folie geeft een kameleon-effect door de veranderende kleur bij verschillende kijkhoeken en weersomstandigheden.

Voordelen van Ultra Chameleon folie

Naast dat het er natuurlijk heel gaaf uit ziet, heeft het blinderen van je voorruit met Ultra Chameleon autoraam folie nog 2 andere grote voordelen: de folie is 70% licht doorlatend en 80% hitte werend. De folie voldoet volledig aan de wetgeving omtrent getint glas.

Werkwijze van Cartintcenter

Het aanbrengen van tintfolie is een precisiewerk, daarom werken wij bij Cartintcenter uitsluitend met experts en de juiste tools. Door de folie op de juiste manier aan te brengen, kan een lange levensduur van de folie worden gewaarborgd. Het tinten van autoruiten is een proces dat het beste kan uitgevoerd worden in een stofvrije ruimte. Bij Cartintcenter hebben we de perfecte omstandigheden om stofvrij autoramen te kunnen tinten blinderen. Dat is ook de reden waarom we zo’n goede kwaliteit kunnen leveren.

In de zomer lekker koel

Het fijne van de folie is dat het veel koeler blijft in de auto. Dit maakt rijden in de zomer een stuk comfortabeler. De airconditioning hoeft hierdoor ook niet hard aan te staan, wat weer kosten bespaard en beter is voor het milieu

Waar is de auto raamfolie goed voor?

  • Vermindert hinderlijke schittering
  • Laat minder warmte door
  • Houdt 99% van de schadelijke uv-stralen tegen
  • Beschermt uw huid & ogen
  • Vermindert verkleuring van het interieur