Zijruit beschadigd

Is uw Zijruit kapot gegaan of ingeslagen door diefstal?

Inbraakschade aan uw autoruit? Dat is heel erg vervelend. Cartintcenter helpt u weer op weg. Wij repareren alle gevallen van ruitschade, ongeacht welk merk auto u rijdt.

Voor de meeste auto’s heeft Cartintcenter de autoruiten op voorraad zodat wij deze gelijk kunnen vervangen. Onze voorruiten zijnaltijd van zeer hoge kwaliteit. Wij werken samen met Pilkington, SEKURIT, Saint Gobain.

Bij Cartintcenter werken we met speciaal opgeleide monteursmet wel 23 jaar ervaring. De autoruit wordt door ons zeer zorgvuldig met behulp van speciale lijmproducten en gereedschappen gemonteerd.

Net als de achterruit zijn zijruiten van auto’s gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dat glas versplintert bij een beschadiging en zal de autoruit vervangen moeten worden. Een auto heeft verschillende soorten zijruiten. Zo zijn er vaste ramen, draairamen en klapramen. Ongeacht welk autoruit is stuk gegaan, autoruitschade is altijd vervelend en moet het liefst zo snel mogelijk verholpen worden.

Maak snel een afspraak met Cartintcenter 06 84 30 00 80

Kwaliteit en toch goedkoper

Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

Een ster, scheur of barst in uw autoruit?

Wij voeren ook reparaties uit aan sterretjes van uw autoglas, tijdelijk kunnen we ook voorkomen dat het sterretje groter wordt

cartintcenter-voorruit-auto
boot-blinderen
autoruiten geblindeerd in utrecht