Cartintcenter utrecht

Al 25 jaar de specialist in autoruiten blinderen

Cartintcenter is sinds 1999 gespecialiseerd in het blinderen en donker tinten van autoramen /ruiten van zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van blinderen zijn we in staat om bijna elke autoruit op een perfecte wijze te tinten. Onze experts zijn in staat om elke bolle achterruit en voorruit uit een stuk te tinten.

Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk, wij stellen dan ook hoge eisen aan onze monteurs en het werk dat zij afleveren. Daarom geven wij levenslange garantie op montage en fabricage fouten.

Onze klanten beoordelen Cartintcenter met een 4.9/5 gebaseerd op 94 Google reviews.

Leo Van Trierum

“Een bijzonder goed bedrijf. Dat merk je al buiten, nog voor je binnen bent geweest. Alles klopt hier, buiten en binnen. Een Familiebedrijf. Ik liet de ruiten achter tinten van mijn mijn “lieffie”: een Pontiac Grand AM SE van 27 jaar oud. Dat was een lastige klus. De mensen die hier werken zijn zeer vakbekwaam en zorgvuldig. Ik ben heel tevreden over het resultaat en wil dit bedrijf waarderen met 5 sterren op Google!”

Vakkundig en goedkoop uw autoramen blinderen

Cartintcenter is gespecialiseerd in het tinten (blinderen) van autoruiten van zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Met onze vakkundige manier van werken en het gebruik van kwalitatief goede kras vaste folies kunnen we een mooi en langdurig resultaat bieden. Wilt u uw auto of bedrijfswagen getint / geblindeerd hebben dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave. Mocht u na het bekijken van de site geïnteresseerd geraakt zijn, maar toch nog enkele vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen 06 84 30 00 80 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

N

Goedkoopste in omgeving Utrecht

N

Snelle service, geen wachttijden

N

Al 23 jaar dé specialist in Utrecht

N

10 jaar garantie

N

Koffie of thee staat altijd voor u klaar

N

Leenfiets of leenauto