Autoruiten blinderen

Bent u in het bezit van een auto en wilt u daarvan de achterruit laten blinderen? Een achterruit blinderen brengt allerlei soorten voordelen met zich mee. Zo biedt de raamfolie bescherming tegen uv-straling, iets wat uw huid en uw interieur absoluut ten goede komt. Ook vermindert het zichtirritaties. Verder zal de achterruit blindering uw eigendom minder goed zichtbaar maken, waardoor de kans op diefstal verlaagd wordt. Omdat u uit verschillende tinten kunt kiezen krijgt uw auto met raamfolie ook een mooiere uitstraling. U kunt namelijk zelf een tint uitkiezen die bij uw auto past. Cartintcenter is een bedrijf dat vakkundig uw achterruit kan blinderen tegen een scherpe prijs. Dit doen wij met hoogwaardig raamfolie dat zeer krasbestendig is. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Mag u uw achterruit laten blinderen?

Het aanbrengen van een tint op uw autoruiten of het laten blinderen van uw auto is in principe gewoon toegestaan. Wel zijn er een tweetal punten in de wet geregeld waar rekening mee moet worden gehouden. Zo moet er bij het blinderen van uw voordeuren en voorruiten raamfolie geplaatst worden dat minimaal 50% licht doorlaat. Voor andere deuren en ruiten geldt deze regel echter niet. Uw achterruit blinderen mag dus gewoon en u mag deze zo donker maken als u wilt. Daarnaast moet bij het blinderen materiaal gebruikt worden dat voldoet aan bepaalde richtlijnen. Bij Cartintcenter gebruiken we enkel en alleen producten die zijn goedgekeurd door de politie en de KLPD. Onze diensten zijn dus volledig in lijn met de wetgeving.

Waarom Cartintcenter?

Met Cartintcenter kiest u voor een bedrijf dat precies en secuur vakwerk levert. Wij hebben ervaren werknemers in dienst die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij kunnen uw achterruit blinderen en u verzekeren van een lange levensduur van het raamfolie. Omdat raamfolie erg gevoelig is voor stof dienen uw auto en autoramen van te voren goed te worden gewassen en gestofzuigd. Wij houden onze werkplaats ook goed schoon. Hierdoor kunnen wij het raamfolie zonder stof plaatsen en uw achterruit goed blinderen. Het raamfolie wordt door ons aan de binnenkant van uw achterruit geplaatst. De gemiddelde montagetijd bij ons is circa 2 tot 4 uur (afhankelijk van uw auto). U heeft uw auto dus snel weer terug.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op. U kunt ons zelf ook bellen op 06 84 30 00 80 of ons een e-mail sturen.

Contact opnemen