Autoruit Vervangen

Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Elke ruit wordt voorzien van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Cartintcenter werkt met een hoogwaardig origineel lijmsysteem wat direct uit de fabriek komt van uw merk auto. Zo is uw auto optimaal beschermd.

Cartintcenter gebruikt alleen ruiten die geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

Zijruit en achterruit vervangen
Niet alleen de voorruit van uw auto kan beschadigd zijn. Cartintcenter vervangt ook snel en eenvoudig zijruiten en achterruiten.

Zonder zorgen uw zijruit of achterruit vervangen
Wanneer uw zijruit of achterruit is vervangen en u bent verzekerd tegen ruitschade hoeft u niets te regelen met de verzekerings- of leasemaatschappij. Cartintcenter zorgt voor de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Vanaf WA+ is het vervangen van uw autoruit geheel GRATIS!

Reparatie
Wij voeren ook reparaties uit aan sterretjes van uw autoglas, tijdelijk kunnen we ook voorkomen dat het sterretje groter wordt.