Blindeerfolie voor uw auto

Wilt u blindeerfolie op uw auto laten aanbrengen? Bij Cartintcenter bent u aan het juiste adres. Door ons blindeerfolie te laten aanbrengen kunt u van meer privacy genieten en weert uw auto de warmte beter. Omdat u uit verschillende tinten kunt kiezen, kunt u tevens een tint kiezen die bij u past en die uw auto mooier maakt. Redenen genoeg om blindeerfolie op uw auto te laten aanbrengen. Wij kunnen op vakkundige wijze het blindeerfolie op uw auto plaatsen. Met onze precisie garanderen wij u een lange levensduur van het blindeerfolie. Graag uw auto laten blinderen? Laat dan blindeerfolie op uw auto aanbrengen door Cartintcenter.

Hoogwaardig folie tinten

Door te kiezen voor Cartintcenter bent u verzekert van hoogwaardige blindeerfolie voor uw auto. Om u te verzekeren van de beste kwaliteit gebruiken bij enkel en alleen de beste carwrap folies en windowfilms. Onze blindeerfolies hebben een krasvaste laag en genieten daarom van extra bescherming. Ook kunt u bij ons kiezen uit diverse tinten met verschillende percentages lichtdoorlaatbaarheid. De percentages bepalen hoeveel licht wordt doorgelaten. Al onze blindeerfolies voldoen aan de wettelijke richtlijnen omtrent het blinderen van auto’s. Het is toegestaan volgens de wet om voordeuren en voorruiten te laten blinderen met folie dat minimaal 50% licht doorlaat. Andere ruiten mag u zo donker maken als u wilt. Alle producten die we gebruiken hebben goedkeuring gekregen van de politie en de KLPD.

Kies Cartintcenter voor blindeerfolie op uw auto

Cartintcenter blindeert ruiten van zowel auto’s als gebouwen. Bij ons is iedereen welkom en bij bieden iedereen dezelfde kwaliteit en professionaliteit aan. Wij zijn 6 dagen per week op afspraak geopend en blinderen auto’s van alle formaten. Door blindeerfolie op uw auto door ervaren experts van Cartintcenter te laten aanbrengen bent u verzekerd van een eindresultaat zonder kreuken en vouwen en van tintfolie dat krasbestendig is. Cartintcenter blindeert uw auto tegen scherpe prijzen en bieden u daarbij levenslange garantie aan.

Meer weten? over tinten!

Heeft u nog vragen over het laten aanbrengen van blindeerfolie op uw auto? Neem dan direct contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U kunt ons voor meer informatie ook bellen op 06 84 30 00 80 of een mailtje sturen. Wij zullen dan zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen. Contact opnemen