Auto Wrappen

Wrappen, goedkoper dan spuiten

Carwrapping is goedkoper dan het opnieuw spuiten van uw auto en heeft als voordeel dat de originele kleur van uw auto intact blijft.

Hoe gaat carwrapping in zijn werk?

Carwrappen is het inpakken van uw auto met een hoogwaardige gegoten vinyl. Deze folie word voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. U kunt uw auto in een effen kleur carwrappen, zowel mat als glas. Daarnaast kunnen we uw auto ook carwrappen in een hippe print.

Voordat we de auto gaan carwrappen maken we hem eerst vetvrij. De grote oppervlakken zijn het makkelijkst om te beplakken. Kleinere oppervlakken, randen, naden en bochten nemen meer tijd in beslag. Dit moet heel secuur gebeuren. Om de bolle vlakken strak te krijgen verhitten we de folie zodat deze flexibeler wordt. Wij zorgen voor topkwaliteit carwrapping zodat uw auto niet te onderscheiden is van een gespoten auto. Daarom demonteren we eerst de lampen, grill en handgrepen zodat de carwrap mooi doorloopt. Nadat de auto voorzien is van de carwrap plaatsen we de onderdelen weer terug en ziet uw auto er totaal anders uit.

Carwrapping hoeft niet permanent te zijn

Carwrapping hoeft niet permanent te zijn. De lijmlagen die gebruikt worden bij carwrapping zijn onschadelijk voor de lak van uw auto. Na het verwijderen van de carwrap ziet uw auto er weer uit zoals voor de carwrap.

  • Top kwaliteit
  • Vele kleuren mogelijk
  • Zowel mat als glanzend
  • Vele combinaties mogelijk
  • Geschikt voor de wasstraat
car-wrapping-utrecht
Autoramen-blinderen-de-regels
autoruiten geblindeerd in utrecht