Ster in de voorruit van je auto

Heeft u een barst of een flinke ster in uw voorruit?

Bij Cartintcenter in Utrecht kijken we eerst of we het sterretje in de autoruit kunnen repareren. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit. Binnen 30 minuten repareren wij de ster in de ruit.

Voor de meeste auto’s heeft Cartintcenter de autoruiten op voorraad zodat wij deze gelijk kunnen vervangen. Onze voorruiten zijnaltijd van zeer hoge kwaliteit. Wij werken samen met Pilkington, SEKURIT, Saint Gobain.

Bij Cartintcenter werken we met speciaal opgeleide monteursmet wel 23 jaar ervaring. De autoruit wordt door onze professionele autoruitspecialisten met behulp van speciale lijmproducten en gereedschappen gemonteerd.

Niet helemaal zeker of uw voorruit vervangen moet worden? Belt u dan direct 06 84 30 00 80 dan weet u snel of wij uw voorruit nog kunnen repareren aan de hand van de informatie die u ons geeft over uw schade.

Kwaliteit en toch goedkoper

Wat kost een ster reparatie?

Een sterreparatie kost bij ons € 50,00. Als toch blijkt dat de ruit vervangen moet worden regelen wij dat gelijk. Vaak vergoedt een autoverzekering de kosten van een autoruit reparatie. Cartintcenter werkt met bijna alle verzekerings- en leasemaatschappij samen. Wij regelen de reparatie en het contact met uw verzekering.

cartintcenter-voorruit-auto
boot-blinderen
autoruiten geblindeerd in utrecht