Chameleon folie blauw

Al 23 jaar de specialist in autoruiten blinderen

Geef je auto een luxe en exclusieve uitstraling met Ultra Chameleon raamfolie (in het Nederlands kameleon folie) in de kleur blauw of rood. De folie geeft een kameleon-effect door de veranderende kleur bij verschillende kijkhoeken en weersomstandigheden.

Voordelen van Ultra Chameleon blauw folie

Naast dat het er natuurlijk heel gaaf uit ziet, heeft het blinderen van je voorruit met Ultra Chameleon autoraam folie nog 2 andere grote voordelen: de folie is 70% licht doorlatend en 80% hitte werend. De folie voldoet volledig aan de wetgeving omtrent getint glas.

Werkwijze Cartintcenter

Het aanbrengen van tintfolie is precisiewerk, daarom werken wij bij Cartintcenter uitsluitend met experts en de juiste tools. Door de folie op de juiste manier aan te brengen, kan een lange levensduur van de folie worden gewaarborgd. Het tinten van autoruiten is een proces dat het beste kan uitgevoerd worden in een stofvrije ruimte.

In de zomer lekker koel

Het fijne van de folie is dat het veel koeler blijft in de auto. Dit maakt rijden in de zomer een stuk comfortabeler. De airconditioning hoeft hierdoor ook niet hard aan te staan, wat weer kosten bespaard, en beter is voor het milieu.

autoruiten geblindeerd in utrecht
boot-blinderen
autoruiten geblindeerd in utrecht